't Nijntje in Vrasene⎢Team

Onze medewerkers zijn onze kracht en onze trots. Bakken ervaring, grondige opleidingen en een straffe dosis passie voor kindjes, maken van ons team een topteam!

Bij ons ben je in goede handen

Mama Nancy

Linda

Chinouk

Sofie

Simone

Sandy

Cynthia

Mama Nancy

Hallo! Ik ben Nancy Santon. Voor wie mij in de Nijntjes-context kent: ‘mama Nancy’. Ik ben de bezieler van Kinderopvang ’t Nijntje en ik ga dan ook door het vuur voor mijn Nijntjes. Ik sta zelf op de werkvloer in de crèche en ik woon bovendien naast de crèche, waardoor ik altijd voeling heb met de dagelijkse activiteiten. Ik ken elk Nijntje dat hier ooit is gepasseerd en kan over elk kindje wel enkele leuke anekdotes vertellen. Ik vind het altijd heel fijn wanneer ik kindjes na jaren terugzie en ontdek hoe ze groot ze zijn geworden! Ouders kunnen altijd met al hun vragen bij mij terecht. Ik ben hun aanspreekpunt en hun vertrouwenspersoon wanneer het op hun kindje aankomt.

Linda

Hallo, ik ben Linda en ik kan zeggen dat ik een échte ervaringsdeskundige ben als het gaat om jonge kinderen. Ik werk al 10 jaar bij kinderopvang ’t Nijntje en ben zelf oma van 2 kleinkinderen. Ik vind het belangrijk dat kindjes zich veilig en goed bij mij voelen en probeer hen warmte en geborgenheid te bieden. Bovendien ben ik graag creatief met de kindjes bezig en geniet ik ervan om deel uit te maken van hun groeiproces. Daarnaast kan ik wel eens een ‘zotte doos’ zijn en wordt er heel wat gelachen in de crèche… want bij kinderdagverblijf ’t Nijntje is het elke dag feest!

Chinouk

Hallo! Ik ben Chinouk, begin de 20, en ik kom uit Beveren. Ik ben een enthousiaste, lieve, sportieve, zorgzame en creatieve persoon. Op familie feesten was ik diegene die zich bezig hield met de kinderen, ik wist dus al snel wat ik later graag zou doen als job. Ik vind het geweldig om met de kindjes te spelen en onnozel te doen. Knutselen vind ik zelf ook geweldig en omdat samen te delen met de kindjes vind ik super! Ook het ontwikkelen van de kinderen vind ik zeer indrukwekkend en vind het interessant dat ik dat mag meemaken en er bij mag helpen :). Dansen is mijn passie. Ik geef dan ook dansles aan kinderen vanaf de 1ste kleuterklas tot 14 jaar en vind het fantastisch om mijn passie te delen met mijn dansers!

Simone

Hallo! Ik ben Simone, geboren in Duitsland, maar ik woon al meer dan 20 jaar in België. Samen met mijn dochter en partner woon ik in De Klinge. Een jaar geleden besloot ik om een carrièreswitch te maken en de opleiding als kinderverzorgster te volgen en met succes af te ronden. Mijn stage heb ik bij ’t Nijntje mogen lopen en sinds januari 2023 ben ik hier vaste medewerkster. Ik heb een groot hart voor de kleine kapoentjes en vind het geweldig om voor hen te mogen zorgen en deel uit te maken van hun ontwikkeling. Het toffe team en de Nijntjes zitten in mijn hart.

Sofie

Ik ben Sofie Stuer en woon in Vrasene.
Ik ben gehuwd en ben mama van 2 zonen Lukas en Niels, en een dochter Mirte.
In 2002 ben ik afgestudeerd als ziekenhuisverpleegkundige en werk deeltijds als thuisverpleegkundige bij Wit Gele Kruis.
Met deze deeltijdse namiddagen in ’t Nijntje heb ik een nieuwe uitdaging en een leuke afwisseling gevonden in een fijn team. Zo zal ik met veel liefde en toewijding zorgen voor jullie schatjes.
In mijn vrije tijd kan ik genieten van een wandeling met onze hond Mona en uitstapjes met vriendinnen en mijn gezin.

Cynthia

Hoi, ik ben Cynthia en ben 18 jaar. Ik ga deeltijds naar school (Duaal Leren in Campus Connect). Ik werk op woensdag en donderdag bij ’t Nijntje en in mijn vrije tijd hou ik ervan om te babysitten.

't Nijntje in Vrasene - Kinderdagverblijf

Heb je vragen voor ’t Nijntje in Vrasene?

Laat dan zo snel mogelijk van je horen via ons contactformulier of neem rechtstreeks contact op! Je kan altijd terecht bij het aanspreekpunt Nancy Santon. Niet enkel voor serieuze vragen, maar ook voor een gezellig babbel ben je altijd welkom bij ’t Nijntje in Vrasene!

TELEFOON

+32 (0)476 76 91 69

E-MAIL

nancy.santon@telenet.be

ADRES

Smisstraat 34, 9120 Beveren (Vrasene)